Contact:  0724 743 434

Suc EDEN Baobab / Baobab si Goji Berry

5,00 lei
330 ml

Descriere

Ingrediente: apă plată*, Traditional African Baobab, miere de orez, aromă naturală de lămâie şi extract de pulbere de lămâie, extract de goji berry, conservanţi naturali.

*apa de masa (plata) - Sursa de apa: ZONA II - Apa subteran izvoare CIUCAS..

Produs cu conţinut ridicat de probiotice şi antioxidanţi ce ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar.

  • EFECTELE INGREDIENTELOR:

Agentii activi ai Limonadei de baobab si lamaie sunt: pulberea de baobab, extractul de lamaie, extract de goji berry.

» pulbere de baobab – supranumit si „copacul vietii”, are un continut ridicat de vitamina C, calciu, precum si o multime de minerale benefice precum calciu, cupru, fier, magneziu, potasiu si zinc.

» extract natural de lamaie – antibacterian si antiviral, continut mare de vitamina C, impulsionant al sistemului imunitar, combaterea oboselii cronice, adjuvant in hipertensiune, combaterea colesterolului marit.

» extract de goji berry – energizant si vitalizant general, previne hipertensiunea arteriala, elimina colesterolul din sange, previne diabetul zaharat, benefic in probleme de vedere, previne cancerul de prostata, combate durerile de spate si articulatii.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • ADEVARATA POVESTE A ARBORELUI DE BAOBAB

A fost odată un arbore de baobab bătrân de cand lumea și maiestos, cu ramurile întinse spre cer. Un băiețel obișnuia să vină în fiecare zi și să se joace sub el, așa că arborele de baobab a început să îl îndrăgească.

Ramurile sale erau foarte înalte, dar și le apleca pentru ca băiețelul să poată ajunge la ele. Când micuţul îi mângâia florile, bătrânul copac de baobab se simţea cuprins de un val incredibil de fericire.         Băiatul a crescut şi uneori dormea printre ramurile lui, alteori îi mânca fructele care aveau un continut mare de calciu sau purta o coroană împletită din florile sale. Se simţea atunci de parcă ar fi fost regele pădurii, iar copacu de baobab, la rândul lui, era fericit.
Timpul a trecut, iar băiatul a început să fie apăsat de alte îndatoriri. Avea ambiţiile lui lumeşti:  sa vada lumea, sa isi faca prieteni, să îşi facă o casă. Copacul de baobab il aştepta cu nerăbdare şi dor, dar băiatul, mare de acum, venea tot mai rar. Într-o zi, pe când trecea prin apropiere,  arborele de baobab l-a strigat:

─ Ascultă! Te aștept în fiecare zi, dar tu nu mai vii la mine.

Băiatul i-a replicat:

─ Ce poți să îmi oferi, ca să trec să te văd? Eu îmi doresc bani.

Uimit, copacul de baobab i-a răspuns băiatului:

─ Nu vei mai veni decât dacă îţi voi oferi ceva? Îţi ofer tot ceea ce am. Din păcate, nu am bani. Aceasta este o invenţie a oamenilor. Noi, copacii de baobab, nu avem bani. În schimb, suntem fericiţi. Crengile noastre se umplu de flori, apoi de fructe de baobab. Umbra noastră îi răcoreşte pe cei încălziţi. Când bate vântul, dansăm şi cântăm. Deşi nu avem bani, păsărelele se cuibăresc pe ramurile noastre şi ciripesc vesele. Dacă ne-am implica şi noi în lumea materiala, am deveni la fel de înrăiţi şi de nefericiţi ca voi, oamenii, care sunteţi nevoiţi să staţi prin temple şi să ascultaţi predici despre iubire şi despre pace. Noi nu avem nevoie de predici, căci trăim tot timpul aceste stări, inca de la inceputul lumilor. Nu, noi nu avem nevoie de bani, noi suntem deasupra lumilor materiale.

Băiatul l-a lămurit că în lume are nevoie de bani, că doar ei contează. După ce a stat pe gânduri, copacul i-a spus:

─  Atunci, culege-mi fructele, transforma-le intr-o pudra care contine cel mai mult calciu din lume si va face bine si oamenilor, şi vinde-le. În felul acesta, vei obţine bani”.

Băiatul s-a luminat imediat la faţă. S-a urcat în copac şi a cules toate fructele copacului de baobab, chiar şi pe cele necoapte. În graba sa, i-a rupt crengile şi i-a scuturat frunzele, dar copacul de baobab s-a simţit din nou fericit. Băiatul nu s-a mai întors multă vreme. Avea bani rezultati in urma vinderii fainei de baobab și era ocupat să obțină cu ajutorul lor și mai mulți bani. Astfel, au trecut anii, iar copacul de baobab era tot mai trist.

După mulți ani, băiatul, devenit între timp adult, s-a întors la copacul de baobab și l-a rugat să îl ajute să își construiască o casă.

─ O casă?, i-a răspuns copacul de baobab. Noi nu trăim în case, dar uite ce îţi propun: îmi poţi tăia crengile, pentru a-ţi construi o casă cu ajutorul lor sau poti sa stai chiar in interiorul meu, pentru ca tu incapi in mine alaturi de toata lumea ta – atat de mare era inima baobabului in darnicia sa.

Bărbatul insa a luat lemnul oferit de baobab si a plecat sa isi construiasca casa visată, iar anii au trecut din nou. Arborele de baobab de altă dată era acum doar un simplu trunchi fără crengi, care a continuat să îl aștepte pe băiat.  Ar fi vrut să îl strige, dar nu mai avea ramuri şi frunze care să poată cânta în bătaia vântului. Vânturile continuau să bată, dar el nu mai putea scoate niciun sunet.

Timpul a trecut, iar bărbatul a îmbătrânit. Odată, se afla prin apropiere, aşa că a venit şi s-a aşezat sub copacul de baobab. Acesta l-a întrebat:

─ Ce mai pot face pentru tine? Ai venit după foarte, foarte mult timp.

─ Ce poţi face pentru mine? Aş vrea să ajung într-o ţară îndepărtată, să câştig şi mai mulţi bani. Pentru asta, am nevoie de o barcă.

Fericit, arborele de baobab i-a spus:

Taie-mi trunchiul şi fă-ţi o barcă din el. Aş fi extrem de fericit să devin barca sufletului tau şi să te ajut să mergi astfel în ţara aceea îndepărtată, pentru a câştiga mai mulţi bani. Dar, te rog, ai grijă de tine şi întoarce-te cât mai repede. Voi aştepta întotdeauna să te întorci.

Omul a adus un topor din piatra, a tăiat trunchiul copacului de baobab, şi-a sculptat o barcă din el şi a plecat sa descopere lumea. Acum, din copacul de baobab nu a mai rămas decât rădăcina, dar el a continuat să aştepte cu răbdare întoarcerea celui iubit – a omului. A aşteptat mereu şi mereu, conştient însă că nu mai avea nimic de oferit.

De suparare, copacul de baobab din radacina si din ramasitele ramase, a inceput sa se roage sa se inalte catre cer. Pentru el pierderea omului iubit a facut ca totul sa fie cu susul in jos – inaltandu-si radacinile catre cer, parca dorind sa il cuprinda. Dumnezeu, vazand de-a lungul timpurilor ce-a facut el pentru om, si-a facut mila de el si l-a supranumit „Degetul lui Dumnezeu”.

Si pentru ca a vegheat ca si El asupra omului, i-a dat taria trecerii timpului, puterea sa aiba acces la mineralele mamei Geea si rolul de a oferi omului o alternativa a Painii lui Dumnezeu, acolo, in desert, unde nu exista decat dragostea omului pentru natura si divinitate.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • CARACTERISTICI TERAPEUTICE:

- Baobabul, numit şi “copac cu capul în jos” este un copac din Africa şi este cunoscut pentru conţinutul său ridicat de vitamina C (de 6 ori mai mult decât conţinutul de vitamina C dintr-o portocală).

- De asemenea, mai conţine şi alte vitamine esenţiale, cum ar fi vitamina B2 (riboflavina), vitamina B3 (niacina), fibre, calciu şi fier.

- Limonada cu baobab si lamaie produsa de Laboratoarele Merlin ajuta persoanele supraponderale sa scada in greutate, reduce apetitul. Datorita continutului de baobab previne bolile cardiovasculare, probleme legate de vene varicoase, este un puternic remineralizant si la ora actuala produsul este considerat cu cel mai mare continut dintre existentele produse in lume (30% din DZR de calciu, 80% din DZR de cupru, 52% din DZR de fier si 23% din DZR de magneziu).

-  Datorita continutului de goji berry, produsul este un energizant si vitalizant general, previne hipertensiunea arteriala, elimina colesterolul din sange, previne diabetul zaharat, benefic in probleme de vedere, combate durerile de spate si articulatii.

Consumul regulat de Limonada de Baobab si Goji Berry, dupa varsta de 50 de ani previne cancerul de prostata.

Efectele benefice ale limonadei se regasesc numai
in produsul original creat de Laboratoarele Merlin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A se consuma de preferinta rece (datorita continutului natural de miere vegetala de orez, produsul este gustos si manifesta efectele terapeutice – rece sau adaugand doua – trei cuburi de gheata.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • CONDITII DE AMBALARE/DEPOZITARE/AVERTISMENTE

Prezenta unor sedimente este naturala! Agitati inainte de consum!

Ambalare: produsul este ambalat in sticla de 330 de ml/12 sticle la carton.

Conditii de depozitare: ► A se depozita in locuri curate, racoroase, la temperaturi sub 15°C, ferite de inghet si razele soarelui.

► A se evita variatiile bruste de temperatura.

Nu este recomandat în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului fara acordul medicului.

Avertisment: Proprietatile, indicatiile, modul de utilizare a produselor sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri, web-uri de referinta in fitoterapie, aromaterapie, chimie, cosmetica, si documentatii primite de la producatorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informatiile sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • AUTORIZATII DE FUNCTIONARE:

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de

Directia de Sanatate publica cu nr. 549/A/03.04.2014

Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Producator:

S.C. LABORATOARELE MERLIN S.R.L

Sediul social:

Jud. Brasov, str. Bisericii Romane nr.88

CIF RO11546742&a