Contact:  0724 743 434

Ulei de Wintergreen - Salcie Himalayana (Original) 30 ml

60,00 lei
30 ml

Descriere

PROSPECT Ulei-de-Wintergreen - Salcie Himalayana (Original) Laboratoarele_Merlin  >>  PDF  >>

ULEI ESENTIAL 100% PURE & NATURAL

Ingrediente: Extract natural de wintergreen 100%, suspensie de ulei de cocos ¾.

Descriere: Uleiul esential de wintergreen sau salcie de Himalaya este obtinut prin distilarea frunzelor unui arbust tarator care creste in special in America de Nord si China. Aceasta planta face parte din categoria plantelor medicinale.Proprietatile sale antiinflamatoare si antalgice au fost descoperite de mult de catre amerindieni, care utilizau frunzele uscate pentru scaderea febrei si calmarea durerilor articulare. Uleiul esential de wintergreen este compus in proportie de 99% din salicilat de metil, avand aceleasi proprietati ca si aspirina. Acest compus natural special face din uleiul esential de salcie de Himalaya un ulei foarte apreciat in aromoterapie si medicina sportiva. Este un ulei antiinflamator si puternic antireumatismal, antispasmodic, antitusiv, decongestionant al cailor respiratorii, antalgic si calmant, diuretic, vasodilatator si hipotensiv, regenerant hepatic, exfoliant cutanat, indeparteaza calozitatile, petele pigmentare si favorizeaza regenerarea celulara, antiinflamator cutanat.

Indicatii si sugestii de folosire: Uleiul esential de wintergreen, veritabila aspirina vegetala, cu 99% salicilat, este puternic antiinflamator, antirematismal, antalgic si vasodilatator, utilizat pentru afectiuni osteo-articulare, circulatorii si musculare. In aceeasi masura este un eficient exfoliant fiind recomandat in tratarea eczemelor infalamatorii, a calozitatii, petelor pigmentare, a aspectului rugos si neuniform al pielii. Proprietatile deosebite ale uleiului esential de wintergreen sunt utilizate in cazul afectiunilor osteoarticulare si musculare, de decongestionare a cailor respiratorii, regenerare hepatocitara, tulburari circulatorii. Datorita concentratiei exceptionale in salicilat, uleiul esential de wintergreen este un excelent antiinflamator cat si un eficient, exfoliant fiind recomandat in tratarea eczemelor inflamatorii, a calozitatii, petelor pigmentare, a aspectului rugos si neuniform al pielii.

Posologie: Incorporarea uleiului de wintergreen in crème si masti exfoliante sau prepararea acestora in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice. Este recomandat pentru eczeme inflamatorii, reumatism, guta, artrite inflamatorii, poliartrite, artroza vertebrala,inflamatii dureroase, tendinite, musculatura dureroasa si obosita, crampe musculare, insuficiente si oboseala hepatice, sechele hepatice.

Atentionare: Efectuati testul. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in perioada de sarcina si alaptare. A nu se utiliza pentru copiii mai mici de 6 ani. A nu se depasi doza indicata. A nu se utiliza in brumizator sau alta forma de difuzare aeriana. A nu se utiliza de catre persoanele sub tratament cu anticoagulante (are acelasi efect ca aspirina 1 ml ulei esential de gaultheria este echivalentul a 1,4 gr de aspirina). Utilizare interna strict cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie si sub supraveghere de specialitate.
Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratemente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.

Avertisment: Proprietatile, indicatiile, modul de utilizare al produselor sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri, web-uri de referinta in fitoterapie, aromoterapie, chimie cosmetica si documentatii primate de la producatorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informatiile sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

Referinte stiintifice: Grieve M. A Modern Herbal Volume II. New York: Dover Publication, 1981.
Wintergreen Purdue University Center for New Crops and Plant Products website December 1997.
Guenter E. The Essential Oils. Volume VI. Humtingon, NY: Robert E. Krieger Publishing Compny 1952.
Williamson EM. Potter’s Herbal Cyclopedia Saffron Walden, UK: C.W.Daniel Company, 2003.
Arctander S.Perfume and Flavor Materials of Natural Origin. Carol Stream, IL: Allured Publishing Corporation
Tisserand R, Balacs T. Essential Oil Safety: A Guide for Health Care Professionals New York: Churchill Livingstone, 1995.
Charles CH, Vincent JW, Borycheski L., et al.Effect of an essential oil – containing dentifrice on dental plaque microbial composition. Am J Dent.September 2000.
Wolowich WR, Hadley CM, Kelley MT, Walson PD and Casavant MJ. Plasma salicylate from methyl salicylate cream compared to oil of wintergreen. J Toxicol 2003.
Lobo SL, Mehta N, Forgione AG, et al.Use of Theraflex-TMJ topical cream for the treatment of temporomandibular joint and muscle pain. Cranio April 2004.

Producator: LABORATOARELE MERLIN SRL
Tel. 0268 472458 – Adresa: Str. Bisericii Romane Nr. 88, Brasov-România
C.U.I. RO11546742 - J08/202/1999

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de
Directia de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014
Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Comenzi online:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.