Contact:  0724 743 434

Ulei de Turmeric (Curcuma longa) (Original) 30 ml

30 ml

Descriere

PROSPECT Ulei-de-Turmeric (Curcuma longa) (Original) Laboratoarele_Merlin  >>  PDF  >>

ULEI ESENTIAL 100% PURE & NATURAL

Ingrediente: extract natural de ulei de turmeric 100%, suspensie de ulei cocos fractionat ¾ compusi naturali care pot provoca alergii: limonene (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al. DE/CE 15/2003.

Descriere : Turmericul este un rizom din familia ghimbirului. Aroma si culoarea sa ofera multa consistenta bucatariei asiatice. In combinatie cu mierea, insa, devine o forta de neoprit. Turmericul este folosit de sute de ani ca remediu medicinal in tratarea multor afectiuni, insa doar recent stiinta a examinat componentele sale si modul in care proprietatile acestora pot fi de folos sanatatii. De cand a inceput sa fie studiat, peste 5000 de studii au confirmat abilitatile de vindecare ale turmericului. Turmericul poate modula genele si caile fiziologice, sprijina structura celulara, previne deteriorarea ADN-ului si ARN-ului, catalizeaza proteinele si ionii metalici si multe altele. Contributia acestuia in tratarea mai multor tipuri de boli face din turmeric un super condiment., anticandida. Are proprietati antifungice, proprietati antioxidante, puternic inflamator, bun remediuin Boala Alzheimer si efectele accidentului vascular, proprietati antibacteriene

Indicatii si sugestii de folosire (a se folosi doar cu aprobarea specialistului homeopat)
1. Eficient impotriva bolilor de piele si a eczemelor. Ciupercile de piele dispar rapid, odata ce zona afectata este tratata cu acest ulei. Aplica de cateva ori pe zi. Scapa de tuse si amelioreaza astmul. Va ajuta la eliminarea mucozitatilor de la nivelul gatului si te ajuta sa respiri mai usor. Foloseste un vas de aromaterapie, unde adaugi si putin din uleiul de turmeric. Reduce simptomele astmului si tusea severa
2. Reduce riscul de a face cancer. Metoda inhalarii uleiului de turmeric te va ajuta in acest sens. Specialistii recomanda celor bolnavi de cancer o cura cu turmeric.
3. Remediu pentru boli neurologice (Parkinson si Alzheimer) si regenerarea celulara.
4. Adjuvant in cazurile de epilepsie.
5. Sursa de oxidanti. Radicalii liberi pot afecta sistemul imunitar, iar boli precum: artrita, cele cardiace, cancer, cataracta, etc. se pot instala. Gratie uleiului de turmeric aceste efecte vor fi atenuate.

Posologie : Uleiul de turmeric se poate ingera, dar trebuie acordata multa atentie. Cel mai bine ar fi sa consulti parerea unui medic naturopat. Conform unor cercetari 0,6 ml de ulei de turmeric pe zi pot face minuni. Cel mai indicat ar fi sa se dilueze cu lapte sau apa, ulei de cocos sau miere de albine.

Atentionare: Nu se recomanda utilizarea produsului la gravide sau pe perioada alaptarii. A nu se depasi doza zilnica recomandata de medical naturopat. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se vedea toleranta pentru persoanele alergice. A se pastra in loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratemente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.

Referinte stiintifice: Un studiu realizat in 2013 de divizia de Alimentatie Stiintifica si Biotehnologie, de la Universitatea Kyoto din Japonia a evidentiat ca turmerona aromatic (AR – turmerone) din uleiul esential de turmeric si curcumina, principalul ingredient activ, au capacitatea de a lupta impotriva cancerului de colon. Combinatia dintre curcumina si turmerone administrat atat pe cale orala atat in doze mici cat si in doze mari impiedica si elimina efectiv formarea tumorilor. Rezultatele studiului, publicate in BioFactors, i-au facut pe cercetatori sa concluzionze ca turmerona este ,,noul candidat in prevenirea cancerului de colon”. In plus, ei cred ca utilizarea turmeronei in asociere cu curcumina poate devein un mijloc potent de prevenire naturala a inflamatiilor, associate cu aparitia cancerului de colon. Rezultatele publicate in Journal of Cellular Biochemistry, privind efectele uleiului esential de turmeric in cazul cancerului de san, au aratat capacitatea de inhibare a activitatii enzimatice in celulele afectate. Un alt studiu, efectuat in vitro si in vivo pe animale a aratat ca turmerona aromatica din ulei esential de turmeric stimuleaza inmultirea celulelor stem neuronale. Rezultatele promitatoare obtinute i-au determinat pe cercetatori sa considere uleiul esential de turmeric remediul natural pentru regenerarea necesara ameliorarii bolilor neurologice, cu ar fi boala Parkinson, boala Alzheimer, leziuni ale coloanei vertebrale si a celor provocate de un accident vascular cerebral.

Avertisment: Proprietatile, indicatiile, modulde utilizare al produselor sunt bazate pe literature de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri, web-uri de referinta in fitoterapie, aromoterapie, chimie cosmetica si documentatii primate de la producatorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informatiile sunt oferite cu scop informative, ele nu constituie informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

Producator: LABORATOARELE MERLIN SRL
Tel. 0268 472458 – Adresa: Str. Bisericii Romane Nr. 88, Brasov-România
C.U.I. RO11546742 - J08/202/1999

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de
Directia de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014
Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Comenzi online:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.