Contact:  0724 743 434

Ulei de Ravintsara (Cinnamomum Camphora) (Original Madagascar) 30 ml

80,00 lei
30 ml

Descriere

PROSPECT Ulei de Ravintsara (Cinnamomum Camphora) (Original Madagascar) Laboratoarele_Merlin  >>  PDF  >>

100% PURE MADAGASCAR RAVINTSARA OIL / conține 5% Beta-Caryophyllene

A) Ingrediente: Produsul este un multicomplex de uleiuri esenţiale cu Ulei esenţial de Ravintsara pur (Cinnamomum camphora), suspensie de ulei de cocos MCT, 5% Terpene de CBDC (Beta-Caryophyllene) din Cannabis Sativa L medicinal (0 THC), conservant natural: tocoferol (vitamina E).

B) Descrierea afecţiunilor: gripe, bronşite, viroze puternice, enterite virale, deficienţe imunitare grave, insomnii, depresii, anxietate.

C) Descrierea ingredientelor: Esenţa cu multiple virtuţi terapeutice, uleiul esenţial de ravintsara bio sau camfor de Madagascar este aliatul idel pentru a păstra organismul în formă, a evita şi trata diverse probleme de sănătate. Ravintsara este un arbore de origine asiatică, botanic denumit Cinnamomum Camphora, natural răspândit în China, Japonia, Taiwan, ravintsara a fost naturalizat şi în alte regiuni. În Madagascar însă, datorită condiţiilor climatice unice şi a caracteristicilor solului, ravintsara a beneficiat de cele mai bune condiţii pentru a-şi revela puternicele virtuţi medicinale, fiind denumit şi Camfor de Madagascar. Studii efectuate în 2003, au demonstrat că uleiul de Ravintsara obţinut din arborii ce cresc pe această insulă, este unul dintre cele mai puternice antivirale şi microbicide naturale, recomandat în caz de hepatite şi enterite virale şi a afecţiunilor cutanate de tipul varicelei sau a zonei Zoster, dar şi în cazul gripelor, bronşitelor, răcelilor de sezon şi virozelor. Un alt studiu efectuat în anul 2006 a pus în valoare excelentele proprietăţi imunostimulante, antiinflamatoare, antiseptice, antioxidante, analgezice, anxiolitice şi energizante cu aplicaţii pentru afecţiunile bronhopulmonare, osteo-articulare, eliminarea excesului de apă, întărirea sistemului imunitar, contra stresului, asteniei fizice şi mentale, insomniei şi anxietăţii împreună cu Terpena de Cannabis Sativa L BCP - Beta-Caryophyllene formează un puternic suport antiinflamator, antianxios, antidepresiv pentru perioada de iarnă. În actuala pandemie produsul este un aliat în combaterea uneia dintre cele două afecţiuni. Terpena de Beta-Caryophyllene – se regăseşte într-o multitudine de uleiuri şi extracte naturale, în special cuişoare, Rozmarin, Hamei, Copaiba şi nu în ultimul rând în Cannabis Sativa L. Procedura de introducere a terpenelor în produsul de faţă, are la bază o inovaţie a Laboratoarelor Merlin privind Medicina Meculară şi constituie o premieră în lupta cu provocările virale actuale. Procedurile ştiinţifice şi beneficiile BPC au fost publicate în jurnalul de Neuropsychofarmacologie în anul 2014, cu privire la beneficiile antiinflamatorii, răspunsurile neuropatice (reducerea neuroinflamaţiilor), BCP fiind un puternic antiinflamator, analgeyic, protector al celulelor din tractul digestiv. Stimulant cardiorespirator, uleiul esenţial de camfor de Madagascar reduce riscurile de accidente cardiovasculare şi păstrează tensiunea în limite normale. Extrem de blând, cu proprietăţi multiple, uleiul de ravintsara este un ulei esenţial care nu trebuie să lipsească din trusa farmaceutică a familiei deoarece nu prezintă absolut nici un risc şi nu are efecte secundare, putând fi utilizat inclusiv pentru bebeluşii mai mari de 3 luni.

D) Proprietăţile ingredientelor: Uleiul esenţial de Ravintsara de Madagascar este un Puternic antiviral, antiinflamator, antioxidant, analgezic, decontractant, excelent imunostimulant, energizant anticataral, expectorant, decongestionant al căilor respiratorii, tonic, neurotonic, stimulant şi echilibrant cardiorespirator, acţionează ca un puternic antiviral şi microbiocid natural.

E) Indicaţii: Zona zoster, varicelă, herpes labial şi genital, infecţii cutanate, celulită, retenţie de apă, drenaj limfatic, contracturi mulculare, dureri articulare, reumatism, gripă, bronşite, rinofaringite, răceală, tuse seacă, tuse productivă, mononucleoză infecţioasă, pesta, hepatite şi enterite virale, deficienţe imunitare grave, tulburări neuromusculare, scleroză în plăci, astenie gravă, fizică şi mentală, insomnie, depresii, angoasă, anxietate.

F) Posologie/utilizare aromoterapeutică: Afecţiuni ale căilor respiratorii: pe un şerveţel sau pansamet se pun câteva picături de ulei esenţial de ravintsara şi se inspiră; tuse productivă: fumigaţii cu 4-5 picături de ulei de ravintsara; degajarea căilor respiratorii: 2-3 picături de ulei esenţial de ravintsara aplicate pe torax. Se masează lejer pentru a eficientiza efectul; insomnie, agitaţie nocturnă: 1-2 picături aplicate la încheietura mâinii (pe punctele de puls) se inspiră profund. Este suficient pentru a vă relaxa şi adormi repede; tensiune nervoasă, oboseală, stres: de adaugă în cadă 5-10 picături dizolvate în laptele de baie; fortifierea sistemului imunitar: 5 ml de ulei esenţial de ravintsara combinat cu 10 ml ulei vegetal, se aplică în masaj pe tot corpul, înainte de culcare; încorporarea în creme, geluri sau prepararea de cosmetice bio anticelulită şi drenaj limfatic, ulei esenţial de ravintsara în combinaţie cu alte uleiuri esenţiale şi vegetale, activi şi ingrediente cosmetice specifice; încorporarea în creme, geluri, balsamuri, unguente, uleiuri sau prepararea de produse pentru tratarea infecţiilor cutanate, ulei esenţial de ravintsara în combinaţie cu alte uleiuri esenţiale şi vegetale, activi şi ingrediente cosmetice specifice; încorporarea în creme, geluri, balsamuri, unguente, uleiuri sau prepararea de produse pentru tratarea afecţiunilor osteoarticulare şi musculare, ulei esenţial de ravintsara în combinaţie cu alte uleiuri esenţiale şi vegetale, activi şi ingrediente cosmetice specifice; dureri articulare – câteva picături de ulei esenţial de ravintsara aplicate prin masaj în zonele afectate.

Dozaj: Uleiul esenţial de ravintsara este un ulei extrem de blând, care nu prezintă riscuri sau efecte secundare şi care se poate folosi cu precauţie şi pentru bebeluşii de peste 3 luni; Balsamuri, unguente, uleiuri: 2-50%.

Precauţii/Atenţionare: A se efectua testul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în primele 3 luni de sarcină. A se utiliza cu precauţie din al II-lea trimestru de sarcină şi în perioada de alăptare. A se utiliza cu precauţie pentru bebeluşii de peste 3 luni şi copii. A se utiliza intern doar cu avizul medicului, specialistului în aromoterapie.

ULEI esenţial de ravintsara botanic şi biochimic definit, obţinut prin distilarea completă în vapori de apă a frunzelor recoltate din zone sălbatice, nepoluate. 100% pur – nediluat în ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietăţi asemănătoare. 100% natural – nedenaturat cu molecule de sinteză 100% integral – nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefracţionat. Compuşi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalool (specificaţie conform Amendamentului nr.7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003). DENUMIRE: Cinnamomum camphora sb 1,8 – cineole. Produs în: Madagascar.

Atenţionare: Proprietăţile, indicaţiile, modul de utilizare ale produselor, sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărţi, publicaţii ştiinţifice, site-uri, web-uri de referinţă în fitoterapie, aromaterapie, chimie, cosmetică şi documentaţii primite de la producătorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informaţiile sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie informaţii medicale şi nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte şi pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

Referinţe ştiinţifice: 1. Jurnalul de Neuropsychofarscologie 2014. 2. Beta-Caryophyllene experts analgezic effects in mouse models of inflamatory and neuropatic pain www.europeanneuropsychoparmacology.com. 3. B-Caryophyllene, a CB2 receptor against producs multiple behavioral changes relevant to anxiety and depresion in mice www.sciencedirect.com. 4. A.I. Barbarum D. Julius – Cellular and molecular mecanism of pain 2009. 5. Berman Et. Al – Efficacity of cannabis based medicinal extract (BCP)- for relief of central naturopatic pain from brachial plexus avulsion 2004. 6. Clayton Et. Al. 2002 – CB2 receptors are implicated in inflamatory pain.

Ambalare: flacon de 30 ml.

Producator: LABORATOARELE MERLIN SRL
Tel. 0268 472458 – Adresa: Str. Bisericii Romane Nr. 88, Brasov-România
C.U.I. RO11546742 - J08/202/1999

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de
Directia de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014
Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Comenzi online:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.