Contact:  0724 743 434

MELATONIN Medium 6mg (HOLLAND MADE) (Picaturi) 30 ml

70,00 lei
30 ml

Descriere

PROSPECT MELATONINA picaturi [Concentratii: Light (200mg) / Medium (400mg) / Forte (600mg)] (HOLLAND MADE Original) Laboratoarele_Merlin  >>  PDF  >>

MELATONINA (picaturi) [Concentratii: Light (200mg - per doza 3mg) / Medium (400mg - per doza 6mg) / Forte (600mg - per doza 9mg)] (HOLLAND MADE Original)

A) Descrierea ingredientelor: Produsul conţine Melatonină, stabilizator 15% (glicerol), umplutură (apă ionizată), emulsionant (etanol), vitamina B6 (piridoxină HCI), aromatizant (aromă cireşe Barbados), regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

B) Descrierea produsului: Produsul cu concentraţiile sale de 3mg (light), 6mg (medium) şi 9 (forte) este un adjuvant pentru reglarea ritmului circadian, reglarea programului de somn, susţinerea unei adormiri mai rapide, suport în faţa depresiilor sezoniere, în inhibarea stărilor negative, împotriva instalării stării de nelinişte, ameliorarea stării de confuzie după intervenţii chirurgicale, suport în perioada menopauzei. Descrierea ingredientelor după faza suplinită: - Are caracter antioxidant, susţine structura celuleor în faţa factorilor perturbatori (stres, virusuri, etc.) – Susţine buna funcţionare a sistemului endocrin. – Susţine buna funcţionare a sistemului imunitar – în special în perioada virozelor de sezon; este indicată a fi asociată cu tratamentele de imunitate.

C) Descrierea ingredientelor: Melatonina este un hormon natural, produs de o glandă localizată între emisferele glandei pineale. Denumită „hormonul somnului”, melatonina este eliberată pe timp de noapte şi „spune” organismului când să doarmă. Melatonina este expresia chimică a percepţiei întunericului de organism.

Atenţionare: Academia Americană de Pediatrie recomandă evitarea cu o oră înainte de somn, expunerea organismului la ecrane cu lumină albastră. Utilizarea dispozitivelor electronice înainte de culcare sau pe timpul nopţii are impact negativ asupra producţiei de melatonină, a ritmului circadian şi a somnului. Suprimarea melatoninei a fost legată ulterior de tulburări de somn, depresie, anxietate, boli de inimă, stres, oboseală cronică – des întâlnite în mediul corporatist sau în perioadele de activităţi alerte.

Posologie/utilizare/dozaj: Melatonina se utilizează sub formă de suplimente, în doze de 0,5-5 mg. Dacă se doreşte ca aceasta să ofere suport în cazul dificultăţilor de adormire, este bine ca prima doză să fie de 0,5mg şi apoi, dacă este nevoie şi în funcţie de rezultate, putem mări doza. Acţiunea melatoninei nu este dependentă de doza utilizată, aşa că o doză mai mare nu înseamnă că vom adormi mai repede. Este indicat însă, ca melatonina să fie administrată cu aproximativ 30 de minute înainte de somn, pentru ca aceasta să îşi exercite acţiunea.

Precauţii: Administrarea de melatonină în doze mici este sigură atât pe termen lung cât şi pe termen scurt. Nu crează dependenţă.

Atenţionare: Este indicată în special pentru persoanele în vârstă cu insomnii, anxietăţi sau persoanelor din mediul corporatist.

Precauţii/Atenţionare: A se efectua testul. A nu se aplica pur pe piele. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi pentru copii sub 6 ani. A nu se folosi în sarcină şi alăptare. A nu se folosi de către persoanele alergice şi epileptice. A nu se folosi de către diabetici. A nu se folosi în caz de inflamaţii gastro-intestinale, hepato-biliare, renale. Compuşi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalool (specificaţie conform Amendamentului nr.7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003). Atenţionare: Proprietăţile, indicaţiile, modul de utilizare ale produselor, sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărţi, publicaţii ştiinţifice, site-uri, web-uri de referinţă în fitoterapie, aromaterapie, chimie, cosmetică şi documentaţii primite de la producătorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informaţiile sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie informaţii medicale şi nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte şi pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

Referinţe: What are sleep disorders? https://www.psychiatry.org/patients-families/sleep-disordes/what-are-sleep-disordes ;The Circadian Cycle of Sleep and Wakefulness; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK1083 ; Melatonin for the prevention and treatment of jet lag; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12076414.

Ambalare: flacon de 30 ml.

Producator: LABORATOARELE MERLIN SRL
Tel. 0268 472458 – Adresa: Str. Bisericii Romane Nr. 88, Brasov-România
C.U.I. RO11546742 - J08/202/1999

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de
Directia de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014
Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Comenzi online:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.