Contact:  0724 743 434

Mix de fibre vegetale ColonClar 480g

60,00 lei
480 gr.

Descriere

             Colonclar este un mix de fibre vegetale solubile si insolubile cu un continut marit de Omega 3 natural care are rolul de detoxifiant intestinal. Lichidele ingerate si nu numai, intrate in contact cu fibrele din produs, se maresc in volum de cateva ori, curatind tubul digestiv in intregimea sa si in mod cu totul special colonul de toxinele si reziduurile accumulate. Colonclar este un regulator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree, iar datorita continutului de extract de Chlorella standardizat, are o actiune puternica antitumorala, prin activarea puternica a celulelor sistemului imunitar si a anticorpilor care sunt specializati in lupta cu diferitele tipuri de formatiuni tumorale benigne sau maligne.

             Colonclar ajuta la eliminarea sau ameliorarea unor probleme ale tubului digestiv. Reduce senzatia de foame, fiind pretios in orice cura de slabire si, de asemenea, elimina metalele grele si radioactive din organism. Ajuta la scaderea colesterolului, adjuvant benefic in reglarea glicemiei. Produsul Colonclar poate fi administrat in combinatie cu iaurturi, ajutand in acest fel la restabilirea echilibrului florei intestinale si cresterea imunitatii organismului. Ca urmare a extractului de Chlorella, produsul Colonclar este indicat in starile de oboseala cronica, ajutand la regenerarea rapida a celulelor si tesuturilor, reintinerind puternic organismul. Produsul Colonclar poate fi folosit in ameliorarea unor forme de alergii, dureri articulare, afectiuni hepatice, dureri premenstruale, afectiuni nervoase, precum si in combaterea efectelor adverse ale chimio si radioterapiei

             IMPORTANT: Fibrele consumate pe termen lung aditivate cu alga Chlorella pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.