Contact:  0724 743 434

Gel Aloe-Vera Merisor-Uva-Ursi [1 litru]

1 litru

Descriere

» Aloe Vera Merisor si Uva Ursi de la Laboratoarele Merlin este un gel natural obtinut din sucul frunzelor de aloe vera, mixat cu extract natural de merisor si uva ursi, extract de Zinc, ulei esential de Mandravasarotra si ulei esential de Wintergreen.

» Aloe Vera este recunoscuta si apreciata pentru actiunea sa emolienta si calmanta asupra sistemului digestiv prin stimularea proceselor fiziologice ale organismului. Merisoarele au principii active cu proprietati vindecatoare: antioxidanti de 20 de ori mai puternici decat vitamin C, inhiba cresterea celulelor canceroase, veritabile antibiotic naturale, imbunatatesc functiile sistemului imunitar, antiinflamatoare, ajuta la tratarea oricaror boli legate de sistemul urinar, iar alaturi de Strugurii Ursului si uleiurile esentiale de Mandravasarotra si Wintergreen, se recomanda in principalele afectiune biliare, afectiuni ale rinichilor, cistita, guta, infectii genitale, infectii ale prostatei.

» Aloe Vera Merisor si Uva Ursi de la Laboratoarele Merlin contine 100% suc pur nediluat obtinut direct din planta proaspata, aditivat cu Uva Ursi, merisor, extract natural de Zinc, ulei esential de Mandravasarotra si Wintergreen.

» Aloe Vera Merisor si Uva Ursi de la Laboratoarele Merlin ofera organismului protectie si il sustine in lupta cu diferite afectiuni, astfel:
- Administrat atat profilactic cat si terapeutic, Aloe Vera Merisor si Uva Ursi de la Laboratoarele Merlin ajuta la reducerea inflamatiilor si trateaza infectii si inflamatii dupa cum urmeaza: cistita, guta, reumatism, infectii inflamatorii generale, infectii inflamatorii ale prostatei.
- Sustine activitatea ficatului si ofera o detoxifiere a acestuia in profunzime.
- Administrand gelul pe perioada terapiilor complementare, acesta reduce semnificativ efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei.
- Gelul de Aloe Vera Merisor si Uva Ursi de la Laboratoarele Merlin este indicat inclusiv persoanelor alergice deoarece reduce hipersensibilitatea tesuturilor la actiunea factorilor alergici.
- Gelul de Aloe Vera Merisor si Uva Ursi lupta impotriva infectiilor, hepatitelor virale, incetineste cresterea tumorilor, este recomandat bolnavilor de cistita, guta, infectii inflamatorii genitale, infectii inflamatorii ale prostatei, boli ginecologice.

INGREDIENTE
Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) + apa - 88%, Merisor - 5%, Uva Ursi - 2%, Wintergreen - 0.5%, Mandravasarotra - 0.5%, Xantan Gum - 1.55%, Acid citric - 0.35%, Sorbat de potasiu - 0.11%, Benzoat de potasiu - 0.09%, Vitamina E - 0.03%, Zn 0.88%.

DOZA ZILNICA RECOMANDATA (DOZAJ): Profilactic sau terapeutic – cate 50 ml dimineata, doza unica, inainte de masa. Se poate imparti doza in doua, cate 25 ml dimineata si seara, inainte de mese.

COMPONENTE ACTIVE
- Suc pur 100% Aloe Vera: 99.55% - ce contine 3 grupe mari de component active, si anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor si grupa constituentilor nutritivi.
- Extracte naturale de: merisor, Uva Ursi, uleiuri esentiale de Wintergreen, Mandravasarotra, extract de Zinc.
- Alte ingrediente: conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, Zn.

A se agita inainte de utilizare. Dupa deschiderea flaconului trebuie pastrat la frigider si utilizat in termen de doua luni.

DZR (Recomandare de administrare): Produsul se administreaza in cure de detoxifiere 1-2 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de doua luni. Pentru acomodarea organismului incepeti cu doza profilactica timp de 50 de zile, 10 ml/zi, urmand ca doza terapeutica pentru urmatoarele 25 de zile sa fie 25 ml/zi, dimineata si seara.

CONTRAINDICAŢII
Gelul de Aloe Vera nu trebuie folosit pe perioada indelungata. Poate genera colite sau diaree. Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide, cele care alapteaza, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului obligatoriu inainte de utilizarea acestui produs.

INTERDICTIE: A nu se lasa la indemana copiilor, a nu se utiliza pentru copiii mai mici de 6 ani, a nu se depasi dozele indicate, a se efectua testul. Poate provoca alergii persoanelor sensibile, a nu se utiliza de catre persoane sub tratament cu anticoagulante. (20 ml gel are efectul unei aspirine in echivalent de 2 g)

CONDITII DE STOCARE: Ferit de lumina puternica, la o temperatura de maxim 15 grade Celsius si umiditate relativa a aerului. A nu se depozita in conditii improprii, acest lucru ducand la alterarea efectelor benefice ale produsului.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemâna copiilor mici! Nu depasiti dozele maxim recomandate. Nu folositi in caz de intolerante la produs.