Contact:  0724 743 434

Gel Aloe-Vera Goji-Berry [1 litru]

1 litru

Descriere

» Aloe Vera Goji de la Laboratoarele Merlin este un gel natural obtinut din sucul frunzelor de aloe vera la care se adauga extracte naturale de Goji Berry, L-Arginina, L-arginina alfa-ketoglutarat, L-Citrulina, L-Ornitina, L-Lizina.

» Aloe Vera este recunoscuta si apreciata pentru actiunea sa emolienta si calmanta asupra sistemului digestiv prin stimularea proceselor fiziologice ale organismului. Extractul natural de goji berry ofera organismului un puternic efect antioxidant si un redactor al oboselii psihice si fizice, antitumorant si revigorant general al intregului organism, adjuvant in cazul afectiunilor aparatului reproducator la barbati, fiind util pentru cresterea fertilitatii.

» Extractul de goji berry are urmatoarele proprietati: Fructele goji sunt bogate in antioxidanti, protejarea ficatului si a rinichilor, intarirea sistemului imunitari, goji face minuni pentru glanda hipofiza si stimuleaza eliberarea hormonului de crestere (HGH), mare capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen, goji previn starile de oboseala si surmenaj, sunt foarte eficiente in cresterea fertilitatii, imbunatatirea circulatiei sangvine, reduc tensiunea arteriala si colesterolul, ajuta la pierderea in greutate si la tonifierea organismului.

» L-Arginina si L-Arginina Alfa-Ketoglutarat: beneficii pe termen lung asupra organismului, protector hepatic, reduce infertilitatea masculina, imbunatateste toleranta la efort, in special pentru cei cu boli cardiovasculare si diabet zaharat de tip II. L-Arginina e la fel de eficace ca si Viagra, la unele persoane fiind de ajutor in ceea ce priveste disfunctia erectila. Arginina in asociere cu L-Lizina este utila in tratarea disfunctiilor sexuale la persoanele expuse la niveluri ridicate de stres mental si anxietate. L-Citrulina are efecte benefice asupra inimii, sistemului circulator si a sistemului imunitar, sustinand fluxul sanguin si asigurand vasodilatatia. Efectele vasodilatatoare ale citrulinei ajuta la sustinerea functiei sexuale sanatoase si este benefica celor care sufera de obezitate si diabet. Ornitina si cu Lizina au rolul de management al colesterolului, reducerea stresului si a anxietatii, sanatatea inimii, precum si efect anticatabolic (opreste atrofierea muschilor organelor sexuale).

» Maca: imbunatateste functiile sexuale, normalizeaza nivelul hormonilor, afrodisiac si efecte benefice asupra libidoului, imbunatateste functia erectila masculina.

» Panax Ginseng: tonic general si psihic.

Produsul Aloe Vera Goji, creat de Laboratoarele Merlin, este recomandat pentru cresterea fertilitatii, impotenta sexuala, persoanelor expuse la niveluri ridicate de stres mental si anxietate, persoanelor afectate de infertilitate masculina ca urmare a diabetului insulino-dependent, precum si a celor bolnavi de diferite boli are disfunctiilor erectile.

INGREDIENTE
Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) + apa - 85.88%, Extract de goji berry - 5%, Complex Erectttedd™ - 2%, maca 3%, panax ginseng 2%, Xantan Gum - 1.55%, Acid citric - 0.35%, Sorbat de potasiu - 0.11%, Benzoat de potasiu - 0.09%, Vitamina E - 0.03%.

DOZA ZILNICA RECOMANDATA (DOZAJ): Se administreaza 30 ml cu 30 min.- 1 ora inainte de inceperea actului sexual. Recomandat doar persoanelor de sex masculin.

COMPONENTE ACTIVE
- Suc pur 100% Aloe Vera: 99.55% - ce contine 3 grupe mari de component active, si anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor si grupa constituentilor nutritivi.
- Extract de goji berry, extracte de L-Arginina, L-Arginina Alfa-Ketoglutarat, L-Lizina, L-Citrulina si L-Ornitina Alfa-Ketoglutarat
- Alte ingrediente: maca, panax ginseng, conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, guma de xantan.

A se agita inainte de utilizare. Dupa deschiderea flaconului trebuie pastrat la frigider si utilizat in termen de doua luni.

CONTRAINDICAŢII
Gelul de Aloe Vera nu trebuie folosit pe perioada indelungata. Poate genera colite sau diaree. Interzis pentru minori, pentru persoanele gravide, cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului obligatoriu inainte de utilizarea acestui produs.

CONDITII DE STOCARE: Ferit de lumina puternica, la o temperatura de maxim 15 grade Celsius si umiditate relativa a aerului. A nu se depozita in conditii improprii, acest lucru ducand la alterarea efectelor benefice ale produsului.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemâna copiilor! Nu depasiti dozele maxim recomandate. Nu folositi in caz de intolerante la produs. Recomandat doar persoanelor de sex masculin.