Contact:  0724 743 434

Gel Aloe-Vera Clasic [1 litru]

1 litru

Descriere

» Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin este un gel natural obtinut din sucul frunzelor de aloe vera. Aloe Vera este recunoscuta si apreciata pentru actiunea sa emolienta si calmanta asupra sistemului digestiv prin stimularea proceselor fiziologice ale organismului.

» Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin contine aloe provenita din plantatii cultivate fara utilizarea ingrasamintelor sau a produselor de sinteza. Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin contine 100% suc pur nediluat obtinut direct din planta proaspata. Calitatea superioara a produsului e atestata si de continutul ridicat de acemanan (certificate 460 mg/L), acesta fiind cel mai important constituent al gelului de aloe.

» Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin ofera organismului protectie si il sustine in lupta cu diferite afectiuni, astfel:
- Continutul mare de mucopolizaharide din sucul de Aloe Vera Clasic ofera protective gastrointestinala in special asupra mucoasei.
- Administrat atat profilactic cat si therapeutic, Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin ajuta la reducerea inflamatiilor, eroziunilor si chiar a iritatiilor de la nivelul stomacului si intestinelor.
- Sustine activitatea ficatului si ofera o detoxifiere a acestuia in profunzime.
- Prin reglarea metabolismului celular, Aloe Vera Clasic are capacitatea de a elimina inclusiv toxinele din intestine.
- Este indicate administrarea periodica a sucului de Aloe Vera Clasic deoarece creste rezistenta intregului organism la agresiunea factorilor chimici si fizici.
- Detine effect regenerant, astfel incat este indicat sa fie administrat in cazul diferitelor rani, interne sau externe. Regenerarea este posibila deoarece stimuleaza sinteza fibrelor de colagen (detine si efect antirid).
- Aloe Vera Clasic detine efect imunostimulent si antitumoral datorita prezentei in compozitia sa a antrachinonilor. Administrand sucul pe perioada terapiilor complementare, acesta reduce semnificativ efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei.
- Sucul de Aloe Vera Clasic de la Laboratoarele Merlin este indicat inclusiv persoanelor alergice deoarece reduce hipersensibilitatea tesuturilor la actiunea factorilor alergici.

» Este importanta administrarea sa atat copiilor cat si adultilor deoarece furnizeaza organismului doza zilnica de vitamine si oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursa vegetala importanta de vitamina A, B, C, E si acid folic.

INGREDIENTE
Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) + apa - 97.88%, Xantan Gum - 1.55%, Acid citric - 0.35%, Sorbat de potasiu - 0.11%, Benzoat de potasiu - 0.09%, Vitamina E - 0.03%.

DOZA ZILNICA RECOMANDATA (DOZAJ): Profilactic sau terapeutic – cate 50 ml dimineata, doza unica, inainte de masa. Se poate imparti doza in doua, cate 25 ml dimineata si seara, inainte de mese.

COMPONENTE ACTIVE
- Suc pur 100% Aloe Vera: 99.55% - ce contine 3 grupe mari de component active, si anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor si grupa constituentilor nutritivi.
- Alte ingrediente: conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

A se agita inainte de utilizare. Dupa deschiderea flaconului trebuie pastrat la frigider si utilizat in termen de doua luni.

DZR (Recomandare de administrare): Produsul se administreaza in cure de detoxifiere 1-2 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de doua luni. Pentru acomodarea organismului incepeti cu doza profilactica timp de 50 de zile, 10 ml/zi, urmand ca doza terapeutica pentru urmatoarele 25 de zile sa fie 25 ml/zi, dimineata si seara.

CONTRAINDICAŢII
Gelul de Aloe Vera nu trebuie folosit pe perioada indelungata. Poate genera colite sau diaree. Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide, cele care alapteaza, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului obligatoriu inainte de utilizarea acestui produs.


CONDITII DE STOCARE: Ferit de lumina puternica, la o temperatura de maxim 15 grade Celsius si umiditate relativa a aerului. A nu se depozita in conditii improprii, acest lucru ducand la alterarea efectelor benefice ale produsului.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemâna copiilor mici! Nu depasiti dozele maxim recomandate. Nu folositi in caz de intolerante la produs.