Contact:  0724 743 434

Gel Aloe-Vera Chlorella-Menta [1 litru]

1 litru

Descriere

» Aloe Vera Chlorella si Menta de la Laboratoarele Merlin este un gel natural obtinut din sucul frunzelor de aloe vera, mixat cu extract natural de chlorella si menta.

» Aloe Vera este recunoscuta si apreciata pentru actiunea sa emolienta si calmanta asupra sistemului digestiv prin stimularea proceselor fiziologice ale organismului. Chlorella are principii active cu proprietati vindecatoare: detoxifiant general si oxigenant al celulelor. Potential anticancerigen, scade in mod semnificativ colesterolul si trigliceridele, sursa de vitamine si minerale, echilibreaza circulatia sanguina, super detoxifiant al intestinelor, rinichilor si ficatului. Pentru copii in crestere, cat si pentru sportivii de performanta, este foarte util in cazuri de anorexie, slabiciune, cat si pentru cei care practica regulat activitati fizice. Gelul de Aloe Vera Chlorella si Menta are in componenta sa Calciu, Iod, Fier, Magneziu, Fosfor, Potasiu, Zinc, Betacaroten, toti aminoacizii esentiali, precum si toate vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E si K, produsul creat de Laboratoarele Merlin fiind denumit pe buna dreptate un supliment al energiei si vitalitatii.

» Produsul creat de Laboratoarele Merlin are ca efect cresterea productiei de interferon,inhibitor al celulelor maligne, adjuvant in tratamentul cancerelor, in special de colon si rect, dar, efectul cel mai pregnant este de adjuvant in combaterea hepatitelor A, B si C precum si reductia sau stoparea proceselor de distructie la nivel hepatic.

» Aloe Vera Chlorella si Menta de la Laboratoarele Merlin ofera organismului protectie si il sustine in lupta cu diferite afectiuni, astfel:
- Aloe Vera Chlorella si Menta detine efect imunostimulent si antitumoral datorita prezentei in compozitia sa a antrachinonilor. Administrand gelul pe perioada terapiilor complementare, acesta reduce semnificativ efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei.
- Gelul de Aloe Vera Chlorella si Menta lupta impotriva infectiilor, hepatitelor virale, incetineste cresterea tumorilor, este recomandat bolnavilor de Alzheimer si Parkinson, scade colesterolul si trigliceridele. Datorita continului mare de fibre care accelereaza tranzitului intestinal ajuta la detoxifere si inlaturarea constipatiei. In testele clinice de laborator s-au obtinut rezultate notabile in cancerul de san, cancerul de colon si rect, cancerul de piele, precum si tumorile cerebrale ca urmare a continutului mare de betaglucani.

» Este importanta administrarea sa atat copiilor cat si adultilor deoarece furnizeaza organismului doza zilnica de vitamine si oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursa vegetala importanta de vitamina A, B, C, E si acid folic.

INGREDIENTE: Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) + apa - 85.88%, Chlorella si Menta - 5%, extract de armurariu 5%, fibre de Mar - 2%, Xantan Gum - 1.55%, Acid citric - 0.35%, Sorbat de potasiu - 0.11%, Benzoat de potasiu - 0.09%, Vitamina E - 0.03%.

DOZA ZILNICA RECOMANDATA (DOZAJ): Profilactic sau terapeutic – cate 50 ml dimineata, doza unica, inainte de masa. Se poate imparti doza in doua, cate 25 ml dimineata si seara, inainte de mese.

COMPONENTE ACTIVE
- Suc pur 100% Aloe Vera: 99.55% - ce contine 3 grupe mari de component active, si anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor si grupa constituentilor nutritivi.
- Extract natural de Chlorella, Extract natural de menta (cristale de menta)
- Alte ingrediente: extract de armurariu, conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

A se agita inainte de utilizare. Dupa deschiderea flaconului trebuie pastrat la frigider si utilizat in termen de doua luni.

DZR (Recomandare de administrare): Produsul se administreaza in cure de detoxifiere 1-2 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de doua luni. Pentru acomodarea organismului incepeti cu doza profilactica timp de 50 de zile, 10 ml/zi, urmand ca doza terapeutica pentru urmatoarele 25 de zile sa fie 25 ml/zi, dimineata si seara.

CONTRAINDICAŢII: Gelul de Aloe Vera nu trebuie folosit pe perioada indelungata. Poate genera colite sau diaree. Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide, cele care alapteaza, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului obligatoriu inainte de utilizarea acestui produs.


CONDITII DE STOCARE: Ferit de lumina puternica, la o temperatura de maxim 15 grade Celsius si umiditate relativa a aerului. A nu se depozita in conditii improprii, acest lucru ducand la alterarea efectelor benefice ale produsului.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemâna copiilor mici! Nu depasiti dozele maxim recomandate. Nu folositi in caz de intolerante la produs.