Contact:  0724 743 434

Gel Aloe-Vera Afine [1 litru]

1 litru

Descriere

» Aloe Vera Afine de la Laboratoarele Merlin este un gel natural obtinut din sucul frunzelor de aloe vera la care se adauga extracte naturale de Ginkgo Biloba, acid ascorbic, centela asiatica, pinus pinaster, rutin, ananas comosus, lecitina din soia, sorbat de potasiu si D,L – 1 tocoferil acetat, extract de afine. Aloe Vera este recunoscuta si apreciata pentru actiunea sa emolienta si calmanta asupra sistemului digestiv prin stimularea proceselor fiziologice ale organismului. Extractul natural de afine, Ginkgo Biloba, Centela Asiatica, pinus pinaster, rutinul, ananas comosus, precum si D,L – 1 tocoferi acetatul formeaza prin componentele sale, toate naturale, o activitate vasoprotectoare, hemoreologica, antiedemoasa, antioxidanta, neuroprotectoare la nivelul structurilor vasculare si ale ochiului.

Produsul creat de Laboratoarele Merlin este recomandat pentru infectii urinare, guta, diabet, colibaceloza, psoriasis, ateroscleroza, dar cele mai importante elemente cauzate de diabet sunt tulburarile de vedere, oboseala oculara, ateroscleroza, cardiopatia ischemica, accidentele vasculare cerebrale, precum si retinopatia diabetica.

» Aloe Vera Afine de la Laboratoarele Merlin ofera organismului protectie si il sustine in lupta cu diferite afectiuni, astfel:

» Extractul de afin este recomandat pentru infectii urinare, guta, diabet, colibaceloza, psoriasis, ateroscleroza, dar cele mai importante elemente cauzate de diabet sunt tulburarile de vedere, oboseala oculara, ateroscleroza, cardiopatia ischemica, accidentele vasculare cerebrale, precum si retinopatia diabetica.

» Extractul de Ginko Biloba este o sursă bogata de compusi biologic activi ale caror proprietati sunt utilizate pe scara larga in multe domenii. Efectul indus de acest extract este obtinut datorita actiunii sinergice a tuturor componentelor sale. Terpenoidele și flavonoidele, cu diferite mecanisme de acțiune, dar cu efecte sinergice, ajuta la menținerea fluidității sângelui în limite normale si, prin urmare, favorizeaza fluxul de sange în vasele mici. Extractul de Ginko Biloba pare, de asemenea in masura sa creasca viteza fluxului sanguin ocular. În mai multe studii a fost, de asemenea, subliniatun efect neuroprotector.

» Ginkgo Biloba, Vitamina C și Vitamina E, neutralizand radicalii liberi, sunt cunoscute a fi antioxidanți activi in masura sa protejeze integritatea structurilor vasculare si tisulare impotriva stresului oxidativ (efect antioxidant).

» Extractul de pin maritim conține substanțe active (oligomeri proantocianidolici) care sunt importante în protejarea peretelui vaselor mici, crescându-le tonusul și rezistența. Oligomerii proantocianidolici contribuie la normalizarea permeabilității capilare și protecția colagenului din peretele vaselor (efect vasoprotector). Substanțele conținute în extractul de pin maritim reduc distrugerile oxidative cauzate de radicalii liberi la nivelul membranei celulare și ADN-ului și protejează celulele de peroxidarea lipidelor.

» Rutinul, prin derivatii sai, prezinta o activitate protectoare asupra vaselor mici,atât asupra țesutului endotelial cât și a celui pervascular. Îmbunătățește astfel funcționalitatea celulelor endoteliale și crește eliberarea substanțelor fibrinolitice.

» Centella modulează producția de colagen care întărește peretele vascular, susține funcția de fibrinoliză perivasculară, îmbunătățind schimburile metabolice si trofismul celular.

» Centella și rutinul contribuie sinergic la protecția endoteliului și a structurii de legătură din vasele mici, determinând creșterea rezistenței, elasticității și tonusului peretelui capilar, cu îmbunătățireaneta a microcirculației.

INGREDIENTE
Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) + apa - 90.88%, Extract de afin - 5 %, Complex Retinoven™ - 2%, Xantan Gum - 1.55%, Acid citric - 0.35%, Sorbat de potasiu - 0.11%, Benzoat de potasiu - 0.09%, Vitamina E - 0.03%.

DOZA ZILNICA RECOMANDATA (DOZAJ): Profilactic sau terapeutic – cate 50 ml dimineata, doza unica, inainte de masa. Se poate imparti doza in doua, cate 25 ml dimineata si sara, inainte de mese, minim 3 luni.

COMPONENTE ACTIVE
- Suc pur 100% Aloe Vera: 99.55% - ce contine 3 grupe mari de component active, si anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor si grupa constituentilor nutritivi.
- Alte ingrediente: conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

A se agita inainte de utilizare. Dupa deschiderea flaconului trebuie pastrat la frigider si utilizat in termen de doua luni.

DZR (Recomandare de administrare): Produsul este recomandat si se administreaza 25 ml/zi, dimineata si seara, in cure de minim 3 luni, primavara si toamna pentru tulburari de vedere, oboseala oculara, ateroscleroza, dar mai ales in tratamentul retinopatiei diabetice.

CONTRAINDICAŢII
Gelul de Aloe Vera nu trebuie folosit pe perioada indelungata. Poate genera colite sau diaree. Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide, cele care alapteaza, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului obligatoriu inainte de utilizarea acestui produs.

CONDITII DE STOCARE: Ferit de lumina puternica, la o temperatura de maxim 15 grade Celsius si umiditate relativa a aerului. A nu se depozita in conditii improprii, acest lucru ducand la alterarea efectelor benefice ale produsului.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemâna copiilor mici! Nu depasiti dozele maxim recomandate. Nu folositi in caz de intolerante la produs.