Contact:  0724 743 434

Bere de Ghimbir si Afine

330 ml

Descriere

Ingrediente: apa carbogazeificata, radacina de ghimbir, conservant natural - salix alba, miere de orez, extract natural de afine, inulina, resveratrol, beta-glucan si rhodiola rosea.

!!!  Conţinut ridicat de resveratrol / Produs anti-age  !!!

  • EFECTELE INGREDIENTELOR:

Agentii activi ai berii de ghimbir sunt: gingerolul, salicina, chinina, rhodiola rosea.

» gingerolul - excelent in combaterea raului de miscare(ameteli, vertij), antioxidant, antiinflamator, excelent remediu pentru osteoartrita, artrita reumatoidala, cel mai bun remediu in chimioterapie.

» salicina - o substanta pura naturala

asemanatoare substantelor chimice din aspirina. Principalul efect - boli reumatice, guta, antiinflamator.

» beta-glucanul – imunostimulator, puternic antioxidant, adjuvant in terapiile antitumorale, antiviral, hepatoprotector, regleaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici.

» rhodiola rosea - normalizeaza glicemia, echilibreaza functiile psihice, scade oboseala, creste imuno-toleranta, reduce toxicitatea hepatica produsa de chimioterapie, efect anti-aging.

  • EFECTELE INGREDIENTELOR:

Agentii activi ai berii de afine si ghimbir sunt:  extractul natural de afine, beta-glucanul, inulina, resveratrolul.

» inulina - stabilizant al nivelului general al glicemiei. Ajuta la controlul greutatii. Reductor al colesterolului seric, trigliceridelor si glicemiei. 

» beta-glucanul – imunostimulator, puternic antioxidant, adjuvant in terapiile antitumorale, antiviral, hepatoprotector, regleaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici.

» resveratrolul - “substanta minune” a longevitatii, cel mai puternic antioxidant.

Efectele benefice ale berii de ghimbir se regasesc numai
in produsul original creat de Laboratoarele Merlin.

  • ADEVARATA POVESTE A BERII DE GHIMBIR

Este o bere fara alcool, obtinuta mai ales din radacina uscata de ghimbir si miere. Era la mare pret in Dacia Antica care se întindea de la Muntii Padurea Neagra(actuala Germanie) pana la Marea Azov, principalul producator din acele vremuri gasindu-se in Cetatea Brassovia de pe Muntele Timpului (TAMPA). In anul 106, conducatorii Romei au invadat Dacia (cucerind doar 15% din teritoriu), unul din motivele razboiului fiind si concurenta acerba pe care dacii o faceau romanilor.

Ulterior ea s-a raspandit in intregul Imperiu Roman, iar “Ultima Legiune”, care era formata si din luptatori daci, a dus-o in Britania. A fost uitata timp de secole pana cand in anul 1717 reteta a fost redescoperita in Anglia de dr. James Anderson.

Datorita caracteristicilor terapeutice pe care le avea, bautura a devenit foarte populara in Anglia ducand la functionarea a peste 3000 de fabrici. Reteta avea sa traverseze oceanul cu ajutorul lui Benjamin Franklin, cucerind astfel preferintele si inimile locuitorilor Americii.

Dupa secole de perindat prin lume Berea de Ghimbir s-a intors acasa in varianta originala; pentru ca productia ei poarta un mare secret: Acela ca la prepararea ei trebuie folosita doar Apa din Carpati - Apa celor 7 Cetati - Apa din Ardeal, Gradina Edenului Primordial.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • CARACTERISTICI TERAPEUTICE

Datorita continutului de extract standardizat de afin, produsul este benefic in reducerea grasimilor de pe artere, inducerea unui nivel superior al insulinei – regleaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici, protectie oculara, prevenirea cancerului, antiviral (virusul hepatic B, C si HIV), hepatoprotector. Cel mai bun efect al acestui produs este insa combaterea bolilor degenerative Alzheimer si Parkinson, cu conditia consumarii pe o perioada indelungata.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A se consuma de preferinta rece (datorita continutului natural de miere vegetala de orez, produsul este gustos si manifesta efectele terapeutice – rece sau adaugand doua – trei cuburi de gheata.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • CONDITII DE AMBALARE/DEPOZITARE/AVERTISMENTE

Prezenta unor sedimente este naturala! Agitati inainte de consum!

Ambalare: produsul este ambalat in sticla de 330 de ml/12 sticle la carton.

Conditii de depozitare: ► A se depozita in locuri curate, racoroase, la temperaturi sub 15°C, ferite de inghet si razele soarelui.

► A se evita variatiile bruste de temperatura.

Nu este recomandat în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului fara acordul medicului.

Avertisment: Proprietatile, indicatiile, modul de utilizare a produselor sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri, web-uri de referinta in fitoterapie, aromaterapie, chimie, cosmetica, si documentatii primite de la producatorul/furnizorul de materii prime. Cu toate acestea, informatiile sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat medicul de familie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  • AUTORIZATII DE FUNCTIONARE:

Laboratoarele Merlin au implementate in functionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 si ISO 20000 privind siguranta alimentelor si sunt autorizate de

Directia de Sanatate publica cu nr. 549/A/03.04.2014

Directia Sanitara Veterinara cu nr. 7123/20.05.2014

Producator:

S.C. LABORATOARELE MERLIN S.R.L

Sediul social:

Jud. Brasov, str. Bisericii Romane nr.88

CIF RO11546742

J08/202/1999

Comenzi online:

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Telefon: 0787576388

Pentru contracte:

Telefon: 0724743434