Contact:  0724 743 434

logo-laboaratoarele-merlin-2

 

Compania “Laboratoarele Merlin”

Compania “Laboratoarele Merlin” a fost fondata si este functionala din anul 1999. Ea pune in practica rodul cercetarilor aprofundate ale Institutului de Terapii Complementare si Prim Ajutor, iar distributia se realizeaza prin partenerii Laboratoarelor agreati teritorial, pe baza de contracte de distributie regionale sau locale. In componenta de portofoliu a companiei se regasesc numeroase brevete, inventii si marci industriale ale prof. dr. Liviu Pandele.

● Acesta are competente si recunoasteri internationale in ceea ce priveste terapiile naturiste si alternative, creand nenumarate produse si aplicatii.

● Cele mai cunoscute și populare produse alimentare ale companiei sunt: berea de ghimbir, limonadele de baobab, precum și mierea vegetala de papadie, de lavanda, cu cannabis (fara THC), cu goji berry, cu chlorella (considerata de cunoscatori cel mai bun supliment al energiei si vitalitatii, hepatosuport in cazul hepatitelor virale, precum si un extraordinar oxigenant celular), cu curcuma (supranumita „mierea de aur” pentru incredibilele sale beneficii in ceea ce priveste reumatismul osteoarticular, artroza si combatarea Alzheimerului), icrele de chia, cafeaua de maca (Macafee) destinata femeilor aflate la menopauza, Guarana Coffee – o bautura cu beneficii pentru cei aflati in stres si oboseala, Lugano Coffee – cu beneficii in tratamentul antitumoral, anticancer, NRG Coffee – cu beneficii in energizarea si vitalizant general al organismului, precum si de acum celebra Erectttedd Coffee – unul dintre cele mai bune produse in disfunctiile erectile, impotenta si considerata de cunoscatori cel mai bun tonic sexual al momentului.

● Cele mai cunoscute produse dedicate terapiilor alternative sunt: Colonclar® - detoxifiere si oxigenant celular, Gabrillin-ul® - un revolutionar tratament anticancer, Dentabiotic® - pentru combaterea infecțiilor dentare adresat cu drag batranilor si nu numai, Antibioveg® - cel mai bun antibiotic vegetal din lume la aceasta ora, Retinoven® - tratament pentru retinopatia diabetica, considerat de lumea stiintifica o speranta in diminuarea efectelor acestei boli, uleiul de oregano, uleiul de Tea Tree oil, cel mai bun antimicotic si antiseptic natural existent in lume la aceasta ora, uleiul de palo santo – cel mai bun remediu antistress, Insulvit® - insulină vegetală, Erectttedd® - unul dintre cele mai bune produse in disfunctiile erectile, impotenta si considerata de cunoscatori cel mai bun tonic sexual al momentului, si nu in ultimul rand, Gingoregen – o speranta pentru regenerarea celulara neuronala a persoanelor aflate la varste inaintate.

● Produsele naturale și studiile de bază asupra cărora compania și Institutul de Terapii Complementare si Prim Ajutor excelează sunt pe urmatoarele plante și extracte din plante: ghimbir, curcuma, cicoare, baobab, maca, chia, păpădie, lecitină, guarana și ganoderma. Institutul de Terapii de Terapii Complementare si Prim Ajutor susține nenumărate sesiuni, disertații, donații destinate persoanelor de generația a III-a. Institutului de Terapii Complementare si Prim Ajutor dispune de un centru de biorezonanță investigativă.

● La ora actuală se desfășoară, în colaborare cu organizații și asociații internationale, cercetări aprofundate asupra diminuării efectelor alzheimerului, reumatismului osteoarticular, măririi imunității organismului, combaterea efectelor cauzate de stress,menopauzei, hepatitei A,B, C, D, diabetului,cancerului,etc. De asemenea, in colaborare cu Biserica Ortodoxa si cu Institutul de Terapii Complementare si Prim Ajutor, sustin crearea structurii paramedicilor din mediul rural, in vederea asigurarii de prim ajutor la nivelul populatiei aflate in nevoie in acest sector al satului romanesc.

Produsele complexe abordate în cadrul procesului de creație al Laboratoarelor Merlin, certificate prin studii comparate, realizate și de terți, inclusiv prin informații extrase din nenumărate publicații, se pretează ca aplicabilitate pentru diverse situații limită unde necesită o îmbunătățire a situației generale a individului.

● Aceste produse nu sunt medicamente.

● A se consulta însă îndeaproape medicul de familie pentru a certifica faptul că nu suferiți de alergii sau intoleranță la oricare dintre produsele sau componentele acestora, descrise mai sus.

● Laboratoarele Merlin au implementate în funcționalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 și ISO 20000 privind siguranța alimentelor și sunt autorizate de Direcția de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014 și Direcția Sanitară Veterinară cu nr. 7123/20.05.2014.

● Laboratoarele Merlin au primit pentru produsele sale premiul ”Golden Award 2014” din partea Casei de Comerț Balcanice și Balkan Business Awards 2015.

● Laboratoarele Merlin au primit pentru produsele sale, în anul 2015, calificativul ”Balkan Bio Product”, având implementate în cadrul activității de producție standardele HACCP - SIGURANTA ALIMENTELOR - ISO 22000, materiile prime având circuitul trasabilității asigurat pâna la producătorul agricol.

● Laboratoarele Merlin au demarat procedurile de certificare a produselor companiei pentru conformitate ”HALAL” și pentru conformitate ”KOSHER”.

“Crezând vei ajunge să vezi”